Προσθήκη στα αγαπημένα | Πατήστε εδώ για εκτύπωση

 
   
 
Είστε εδώ: Homepage > Εταιρεία > Προφίλ
 
 

H Εταιρεία Βig-Νet δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής, με ευρύ φάσμα ποιοτικών υπηρεσιών, όπως ανάπτυξη δικτύων υπολογιστών, δομημένη καλωδίωση, συναρμολόγηση και υποστήριξη Η/Υ, παροχή υπηρεσιών internet, ασφάλεια δικτύων, τηλεφωνικά κέντρα, κ.ά.

Βασικός στόχος της Big-Net είναι η ικανοποίηση των πελατών, παρέχοντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις που καλύπτουν πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες τους, με τον καλύτερο συντελεστή κόστους και ποιότητας.

Αποτελεί εγγύηση, η παροχή των ολοκληρωμένων και καινοτόμων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες, που υποστηρίζονται από δίκτυο και υποδομή τελευταίας τεχνολογίας.

Για τον λόγο αυτό, συνεργάζεται με έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς ενώ χρησιμοποιεί προϊόντα από τους μεγαλύτερους οίκους της αγοράς. Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, αποτελεί την εγγύηση για το αποτέλεσμα και ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών της, προσφέροντας λύσεις από απλούς υπολογιστές μέχρι μεγάλες και πολύπλοκες δικτυακές εγκαταστάσεις.

Δίνει μεγάλη βαρύτητα στο «After Sales Service», προσπαθώντας να είναι πάντοτε κοντά στον πελάτη, φροντίζοντας την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή του.

Η Big-Net συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευαστών προϊόντων πληροφορικής και παροχής υπηρεσιών, όπως Microsoft, Cisco, Hewlett-Packard, Apc, Hellas On Line, Forthnet κλπ.

Η μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο των δικτύων και παρακολουθώντας όλη την πορεία και εξέλιξη στον χώρο της δικτύωσης των υπολογιστών, έχει προσφέρει στην Big-Net σημαντική τεχνογνωσία και είναι σε θέση να προτείνει, να αναβαθμίσει και να υλοποιήσει κάθε είδους εταιρικό δίκτυο.

» Προφίλ

» Ιστορικό

» Στόχοι

» Φιλοσοφία

»

Γιατί να επιλέξετε την
Big-net

 
 
 
 
 
© 2012, Powered by Big-Net