Προσθήκη στα αγαπημένα | Πατήστε εδώ για εκτύπωση

 
   
 
Είστε εδώ: Homepage > Flash News
 
 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2007
Εγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου Τεχνολογίας IP AVAYA στο φοροτεχνικό γραφείο ‘Λίτσιου’
Το φοροτεχνικό γραφείο είχε την ανάγκη να αναβαθμίσει τις τηλεπικοινωνίες του και να αυτοματοποιήσει τις καθημερινές του λειτουργίες. Έτσι λοιπόν η Big-Net αποφάσισε να ενοποιήσει την τηλεφωνία με την πληροφορική. Εγκατέστησε το τηλεφωνικό κέντρο AVAYA IP OFFICE όπου με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, ο προγραμματισμός συναντήσεων, η λίστα εργασιών του προσωπικού, η κεντρική αποθήκευση και παρακολούθηση του πελατολογίου, τώρα οργανώνονται με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι μειώθηκαν τα τηλεπικοινωνιακά και λειτουργικά κόστη, αφού μειώθηκαν τα τηλεφωνήματα και εξαλείφθηκε το χαρτοβασίλειο.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2007
Διάκριση της Big-Net ως Cisco Select Certified Partner
H Big-Net έχοντας αποδείξει έμπρακτα την γνώση της στις τεχνολογίες της Cisco, από τον Σεπτέμβριο 2007 φέρει την διάκριση: Cisco Select Certified Partner παρέχοντας στους πελάτες της, λύσεις όπου διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και τεχνολογία.

ΙΟΥΛΙΟΣ  2007
Εγκατάσταση διαχείρισης αποθήκης με Pocket biz στην σοκολατοποιία Oscar
Η εταιρεία Oscar ιδρύθηκε το 1970 στην Αθήνα, συνεχίζοντας τη μεγάλη ιστορία των ανθρώπων της, που υπηρετούν τον κλάδο της σοκολατοποιείας από το 1932 στην Κωνσταντινούπολη. Στην προσπάθεια εκσυχρονισμού και βελτίωσης του ηλεκτρονικού ελέγχου διαχείρισης των αποθηκών στην Οscar ΑΒΕΕ, η Big-Net εγκατέστησε το Pocket Biz Warehouse ένα νέο πρόγραμμα όπου σκοπό έχει την καλύτερη οργάνωση και διαχείριση των αποστολών - παραλαβών αλλά και εσωτερικών διακινήσεων των αποθηκών της εταιρείας.
Η Oscar επιθυμούσε να αναδιοργανώσει τις αποθήκες - παραγωγή της και να υιοθετήσει μια εφαρμογή που θα συνέβαλλε στην αποτελεσματικότερη διαχείριση των παραλαβών, των αποστολών και των παραγγελιών.

ΜΑΪΟΣ 2007 
Υπογραφή συμφωνίας για τον σχεδιασμό, εγκατάσταση και υποστήριξη του δικτύου της Atlas Maritime στις καινούργιες της εγκαταστάσεις
Η Atlas Maritime L.t.d. είναι μια διεθνής ναυτιλιακή εταιρεία με στόλο σύγχρονων σκαφών όπου υπέγραψε συμφωνία με την Big-Net για τον σχεδιασμό,  την εγκατάσταση και την υποστήριξη του δικτύου της. Όλο το δίκτυο στηρίζεται αποκλειστικά σε μηχανήματα της Cisco, της  HP καθώς και σε λύσεις της Microsoft.  Η  Big-Net έχοντας γνώση των σύγχρονων αναγκών των επιχειρήσεων ανταποκρίθηκε σχεδιάζοντας και εγκαθιστώντας ένα ενοποιημένο δίκτυο φωνής δεδομένων και video βασισμένο σε  προϊόντα της Cisco και της HP δίνοντας έτσι στην επιχείρηση προϊόντα και λύσεις τελευταίας αιχμής. Τα στελέχη και οι υπάλληλοι της Atlas Maritime έχουν την επιλογή πλέον να εργάζονται απομακρυσμένα και με ασφάλεια. Παρασχέθηκε απομακρισμένη πρόσβαση στα αρχεία τους καθώς έχουν και την δυνατότητα χρήσης φωνής μέσω του Internet (Teleworkers). Η Big-Net  χρησιμοποίησε υψηλής τεχνολογίας προϊόντα όπως : Cisco Unified Communication Manager, Adaptive Security S Appliance (ASA), και Multi Layer Switches.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2006
Εγκατάσταση ERP στην εταιρεία Novacel
Η Novacel Hellas Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται από το 1998 στον χώρο της εμπορίας Α’ υλών φωτοπολυμερικών πλακών. Στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης των εσωτερικών της διαδικασιών και εκσυγχρονισμού αποφάσισε να εγκαταστήσει από την Big-Net το νέο λογιστικό πρόγραμμα ERP όπου είναι σε θέση να καλύψει από τις πιο απλές ανάγκες μιας εταιρείας μέχρι και τις πιο πολύπλοκες.
Στόχος της Big-Net είναι να εκσυχρονίσει το λογιστήριο αλλά και να προσφέρει στα στελέχη της Novacel ένα εύχρηστο εργαλείο που θα τους επιτρέπει να πραγματοποιούν τις βασικές λειτουργίες του λογιστηρίου όπως τιμολόγηση, καταχώρηση παραγγελιών και καταγραφή τιμολογίων αγορών, γρήγορα - εύκολα και χωρίς λάθη.

 
 
 
 
 
© 2012, Powered by Big-Net